Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνδρου "Το Σκούμπι" και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσαν την ομαδική έκθεση εικαστικών "Η τέχνη του Αιγαίου ταξιδεύει". Στα εγκαίνια που έγιναν την Τετάρτη 12/10 παρέστη και χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης Διονύσης ενώ προλόγισε η ιστορικός Ναταλία Τσούρμα. Επίσης ο καλλιτέχνης Πρόντης Χρήστος επιμελήθηκε στο πιάνο την μουσική επένδυση της εκδήλωσης και ο πάτερ Ζούρος Χρήστος απήγγειλε ένα ποίημα για την παγκόσμια ειρήνη.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Ειρήνη Μαμάη βράβευσε με μετάλλιο τιμής την ζωγράφο Ράνιου Γιούλη που έσπασε το φράγμα των 200 συμμετοχών σε εκθέσεις εικαστικών αλλά και την ζωγράφο Φωτίου - Δεβελέκα Κική για την προσφορά της στην τέχνη και την αμέριστη συμπαράσταση στο σύλλογο.

Η προσέλευση του φιλότεχνου κοινού ήταν μεγάλη ενώ συμμετείχαν οι κάτωθι 22 καλλιτέχνες:

Αράπη Βάσια, Αρμαδώρου Ελένη, Βαλαβάνης Γεώργιος, Βραχάτη Μαρία, Ελευθερίου Γεώργιος, Καλοδίκη Ιωάννα, Κατσίμπρη Αναστασία, Κορωναίου Ελένη, Λιτερίνα Τάνια, Μαμάη Ειρήνη, Μαντέλου Βασιλική, Μιχαλοπούλου Χριστίνα, Μουλά Χρυσάνθη, Μούστου Μαρία, Μπούνταλη Ελένη, Πάτερ Ζούρος Χρήστος, Πατσικάκη Ελισάβετ, Πέτροβα Στέλλα, Πρόντης Χρήστος, Ράνιου Γιούλη, Τασουλά Ευαγγελία, Φωτίου - Δεβελέκα Κική.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό των έργων και από τα εγκαίνια της  έκθεσης.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης και η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαμάη εγκαινιάζουν την έκθεση

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης, η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαμάη και ο πάτερ Ζούρος Χρήστος 

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης , η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαμάη, η ιστορικός Ναταλία Τσούρμα και οι Αντιδήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου 

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαμάη με τους Αντιδημάρχους Παλαιού Φαλήρου


Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκης και η ζωγράφος κ. Ράνιου Γιούλη


Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες

Η ιστορικός Ναταλία Τσούρμα προλογίζει την έκθεση




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου