Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η τέχνη του Αιγαίου ταξιδεύει στην Αθήνα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνδρου «Το Σκούμπι» σας προσκαλεί 
στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών 
«Η τέχνη του Αιγαίου ταξιδεύει στην Αθήνα» 
την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 
στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Διεύθυνση: Ηρακλειδών 66Α & Θεσσαλονίκης (Σταθμός Μετρό «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»)
Διάρκεια έκθεσης: 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρες επίσκεψης: Τρίτη – Σάββατο 10:00 – 20:00 & Κυριακή 10:00 – 14:00

Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια του φεστιβάλ «Η τέχνη του Αιγαίου ταξιδεύει»,  που διοργανώνει ο σύλλογός μας ανελλιπώς από το 2005,  και αυτή έχει ταξιδέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Στο λίκνο του κλασσικού πολιτισμού - την Αθήνα -  40 καλλιτέχνες από την Άνδρο και την ελληνική περιφέρεια, τόσο ναΐφ όσο και επαγγελματίες, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Καθώς ο σύλλογος επιθυμεί να μην οριοθετήσει τα έργα που θα παρουσιαστούν, η θεματολογία αφορά κυρίως τη φύση, τα ανθρωποκεντρικά και κοινωνικά θέματα ακόμα και την αγιογραφία. Επίσης τα έργα θα καλύπτουν όλο το φάσμα των τεχνοτροπιών όπως ελαιογραφία, ακουαρέλα, κάρβουνο, μαρκετερί κ.α.

Την έκθεση επιμελείται ο θεωρητικός τέχνης και δημοσιογράφος κ. Πετμεζάς Λεόντιος, ο  οποίος έχει υπηρετήσει την τέχνη σε όλα τα κλιμάκια αυτής και έχει διαπρέψει στο τομέα αυτόν.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της έκθεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου