Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση

Πολιτιστικός Σύλλογος ΤΟ ΣΚΟΥΜΠΙ

Κουμάρι Άνω Γαυρίου Άνδρου

Τηλ. 22820 71467 , Φαξ 22820 29147

http://skoubi.blogspot.com , email: eirini_mamai@yahoo.gr


Το Σκούμπι μέσα από τις δραστηριότητες του φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε τόπο προορισμού και συνάντησης των τεχνών. Ο κοινωφελής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και με περιορισμένους πόρους Σύλλογος, έχει σαν πηγή εσόδων τις δωρεές. Η ευγενική σας οικονομική συμπαράσταση, δίνει στο Σύλλογο την δυνατότητα να εμπλουτίσει το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του, να συνδράμει στη συντήρηση των υποδομών του και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Κάθε φίλος μας μπορεί να συμβάλλει στο έργο του συλλόγου με τη δωρεά χρημάτων, εθελοντικών υπηρεσιών, κινητών αξιών και ακινήτων.

Δωρεά αντικειμένων। Ο σύλλογος αποδέχεται με χαρά και υπόσχεται την υπεύθυνη φύλαξη οποιασδήποτε δωρεάς δημιουργημάτων και αντικειμένων σχετικών με το έργο του.


Χρηματική δωρεά। Ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός και τα έσοδα του προέρχονται τις συνδρομές των μελών του και από τις χρηματικές δωρεές. Το όποιο ποσό συμβάλλει αποφασιστικά στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.


Δωρεά Υπηρεσιών। Ο σύλλογος αποδέχεται επίσης ως δωρεά τις υπηρεσίες από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.


Δωρεά σε είδος. Ο σύλλογος αποδέχεται δωρεές σε είδος που εκπληρώνουν τρέχουσες λειτουργικές ανάγκες ή συμβάλλουν στη δημιουργία μιας νέας προσφοράς προς το κοινό।


Δωρεά κινητών αξιών και ακινήτων.


Διεύθυνση Κουμάρι Άνω Γαυρίου Άνδρος Τηλ. 22820 71467, φαξ 22820 29147


Πως να γίνετε και εσείς συνδρομητές, χορηγοί, υποστηρικτές.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση και παραδώστε ή ταχυδρομήστε μαζί με τη συνδρομή σας, στο γραφείο των φίλων του συλλόγου: Πολιτιστικός Σύλλογος Το Σκούμπι,

Κουμάρι Άνω Γαυρίου Άνδρου Τ.Κ. 84501. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο των φίλων του συλλόγου

στο τηλ. 22820 71467, φαξ 22820 29147 και email: eirini_mamai@yahoo.gr.


Στοιχεία Συνδρομητή

Όνομα......................

Επίθετο.....................

Διεύθυνση................

Τηλέφωνο.................


Σας υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος έχει χαρακτηριστεί ως μη κερδοσκοπικός, με πολιτιστικούς σκοπούς. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή δέχεται δωρεές ως ενίσχυση για την επίτευξη των πολιτιστικών του σκοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου